Over mij

  Hallo! Ik ben Tine en ik wil graag mijn verhaal met je delen. Laat me je meenemen op mijn reis naar Logopediepraktijk GroeiTAAL.

  Een paar jaar geleden stond ik op een kruispunt in mijn leven. Ik merkte dat ik vast zat in mijn job en besefte dat er meer was in het leven dat ik wilde ontdekken en bereiken. Het was tijd om mijn ware talenten en drijfveren te vinden. Tijdens een opleiding tot kindertalentenfluisteraar ontdekte ik twee fundamentele talenten van mezelf - ik ben een kansengever en een groeimotor.

  Deze ontdekking bracht me op een pad van verandering en groei. Ik besloot om als werkstudent de opleiding logopedie te volgen. Dit bleek een van de beste beslissingen die ik ooit heb genomen. Waarom? Omdat het me de mogelijkheid gaf om vanuit mijn diepste passie te werken: het helpen van kinderen om te groeien en bloeien.

  Ik geloof sterk in de kracht van elk kind en ben vastbesloten om bij te dragen aan hun ontwikkeling vanuit een positieve en talentgerichte benadering. Dat is waarom ik tijdens de kennismaking  begin met een speciaal talentengesprek.

  Daarnaast is een sterke therapeut-cliënt relatie van onschatbare waarde in mijn werk. Ik hecht enorm veel waarde aan het opbouwen van een vertrouwensband met elk kind en hun familie.

  Ik ben voortdurend op zoek naar nieuwe inzichten en recente ontwikkelingen binnen mijn vakgebied. Leergierigheid drijft me om mijn vaardigheden voortdurend te verbeteren, zodat ik mijn cliënten altijd de meest actuele en effectieve therapieën kan aanbieden.

  Samen met jou, ben ik vastberaden om een betekenisvol verschil te maken in het leven van jouw kind. Zullen we samen aan dit avontuur beginnen?

  Met warme groeten,

  Tine

  Please publish modules in offcanvas position.